YAMAHA NOUVO COMMUNITY
SELAMAT DATANG, SILA DAFTARKAN DIRI ANDA UNTUK AKSES SELEBIHNYA

p/s: kepada user nlc135.forumotion.net anda boleh menggunakan id lama anda...login seperti biasa..xperlu register baru, thx


Admin.

YAMAHA NOUVO COMMUNITY

FORUM KHAS USER NOUVO SEMALAYA
 
HomePortalCalendarFAQMemberlistRegisterLog in
SELAMAT DATANG, SILA DAFTARKAN DIRI ANDA UNTUK AKSES SELEBIHNYA
Kepada user NLC135.forumotion.net anda boleh menggunakan id lama anda. jika terlupa password just reset je..

Share | 
 

 salam perkenalan.

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage

apex92
Lesen L
Lesen L

Posts : 5
Join date : 2012-06-16
Age : 24
Location : gombak.

PostSubject: salam perkenalan.   Sat Jun 16, 2012 9:30 am

salam perkenalan members NC, nama penuh aku zuriduan bin zohdi, korg bole pggil aku ewan@apek, aku join community ni sebab nak minx idea n pendapat pada korg korg yg dah lame pkai nouvo ni, aku nak minx idea kat korg tentang ubahsuai body ke, engine ke, moto aku skrg colour hjau n pearl white, aku rase mcm nak tkar penampilan moto aku, korg bole kasi idea tak, klo adew idea tu, share share la ngan aku, aku baru je anak berjinak jinak ngan nouvo ni, nak bwat mcm mane moto aku tu, nak airbrush ke, or pkai colour bese..... n klo bole aku nak kasi sedap ckit nouvo aku tu....tlong eyh kasi idea.....tq... salam...
Back to top Go down
 

salam perkenalan.

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
YAMAHA NOUVO COMMUNITY :: Yamaha Nouvo Community :: Salam Perkenalan-